Suvremene tehnologije u obrazovanju – u samom srcu Jadrana

Prije pet godina, po prvi put, smo u Zagrebu organizirali jednodnevno događanje pod nazivom Suvremene tehnologije u obrazovanju – Studentski dan. Studentski dan je kroz ove godine prerastao u dvodnevni skup namijenjen studentima, budućim učiteljima te učiteljima i nastavnicima prirodoslovnih i njima srodnih predmeta uključenih u projekt e-Škole ali i svim ostalim zainteresiranim studentima i nastavnicima koji u svom radu žele naučiti kako kreativno koristiti tehnologiju u nastavi.

Trudili smo se svake godine skup premjestiti u novi sveučilišni grad tako da nas posebno veseli što smo ove godine po prvi put u samom srcu Jadrana – Zadru. Zadovoljstvo nam je što u suradnji sa Sveučilištem Zadar, koje je ove godine naš partner i domaćin, organiziramo STO 2018, koji će se održati 10. i 11. travnja 2018. u prostorijama Novog kampusa Sveučilišta u Zadru.

Nadamo se da ćete u dva dana skupa pronaći mnoštvo korisnih sadržaja, te iskoristiti vrijeme u Zadru za upoznavanje svojih sadašnjih i budućih kolega. Veselimo se vašem dolasku u Zadar, a do tada uživajte u prekrasnim kadrovima Zadra u ovom videu.

STO 2018 Organizacijski odbor

Snimka je vlasništvo:
Video-euro-tours

Ustanova partner:

Partner logo

Pod pokroviteljstvom:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

ORGANIZATOR:

CARNet logo

COPYRIGHT © 2018 CARNET. SVA PRAVA PRIDRŽANA