facebook-icon
facebook-icon
ham-menu

NOVOSTI | 17.03.2017. | 10:03

Upoznaj CARNetove usluge kroz radionice

Ove godine u program smo dodali i nekoliko radionica koje su CARNetovci pripremili za vas. Upoznajte usluge koje su vam na raspolaganju u učionici i kod kuće.

e-Dnevnik

Kristijan Milojević i Petar Josipović, CARNet

e-Dnevnik je web aplikacija za vođenje razredne knjige u elektroničkom obliku koja razrednicima, nastavnicima te ravnateljima, pored funkcionalnosti koje ima postojeća, klasična, razredna knjiga, omogućuje i izradu izvještaja o ocjenama, izostancima te drugim podacima na brz, jednostavan i pouzdan način čime u svrhu optimizacije poslovnih procesa i dostupnosti podataka iz pedagoške dokumentacije. Na radionici polaznici će se upoznati s osnovnim funkcionalnostima e-Dnevnika te prednostima sustava u odnosu na postojeću razrednu knjigu u tiskanom obliku, a uvjetovano upravo prednostima koje nudi informacijsko-komunikacijska tehnologija.

Trajanje radionice: 90 min

 

CARNetove usluge za buduće nastavnike

Kristijan Milojević i Tihomir Markulin,CARNet

Želite li saznati koje su sve CARNetove usluge i servisi dostupne studentima, učiteljima i nastavnicima a koje mogu primjenjivati u svom svakodnevnom radu, dođite na radionicu u kojoj ćete se upoznati s njima kao i sa aplikacijom  zamišljenom kao digitalni oblik Matične knjige a koja služi za unos najvažnijih podataka o učenicima i djelatnicima osnovnih i srednjih škola.

Trajanje radionice: 60 min

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr https://www.ffst.unist.hr/

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr
https://www.ffst.unist.hr

POD POKROVITELJSTVOM

http://public.mzos.hr/Default.aspx

COPYRIGHT © 2020 CARNet . SVA PRAVA PRIDRŽANA

CARNet

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.