facebook-icon
facebook-icon
ham-menu

NOVOSTI | 18.04.2017. | 03:04

Predstavljanje usluge pružanja stručno-savjetodavne podrške za primjenu IKT-a u nastavnom procesu

U četvrtak, 27.4. od 16:15 do 17:15 sati u dvorani Amfiteatar 0-1 u prizemlju Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu održat će se interaktivno predavanje na kojem će biti predstavljena usluga pružanja stručno-savjetodavne podrške školama za primjenu IKT-a u nastavnom procesu, koja se realizira u okviru projekta e-Škole.

Sudionici predavanja imat će priliku upoznati se s iskustvima u provedbi stručno-savjetodavne podrške u do sada posjećenim školama, te će biti u prilici iskušati odabrane informacijsko-komunikacijske alate za primjenu u nastavi.

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike iz e-Škola da se prijave na adresi http://kongres.speranza-online.com/ te da po mogućnosti ponesu prijenosno računalo, tablet ili pametni telefon kako bi bili u mogućnosti aktivno sudjelovati u prezentaciji odabranih informacijsko-komunikacijskih alata.

Predavanje će održati Jasminka Maravić iz CARNeta te predstavnici tima stručnjaka za primjenu IKT-a koji održavaju stručno-savjetodavnu podršku u okviru projekta.

 

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr https://www.ffst.unist.hr/

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr
https://www.ffst.unist.hr

POD POKROVITELJSTVOM

http://public.mzos.hr/Default.aspx

COPYRIGHT © 2020 CARNet . SVA PRAVA PRIDRŽANA

CARNet

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.