facebook-icon
facebook-icon
ham-menu

NOVOSTI | 21.04.2017. | 10:04

Obavijest o promjeni termina predavanja

Zbog iznenadnih obaveza predavača, interaktivno predavanje na kojem će biti predstavljena usluga pružanja stručno-savjetodavne podrške školama za primjenu IKT-a u nastavnom procesu koja se realizira u okviru projekta e-Škole umjesto u četvrtak, 27.4.  od 16:15 do 17:15 održat će se u petak, 28.4. u terminu od 12:00 do 13:00 sati u dvorani Amfiteatar 0-1 u prizemlju Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu.

Nadamo se da će već prijavljeni polaznici biti u mogućnosti pratiti predavanje u novom terminu.

Pozivamo sve druge zainteresirane nastavnike iz e-Škola da se prijave na adresi http://kongres.speranza-online.com/ te da po mogućnosti ponesu prijenosno računalo, tablet ili pametni telefon kako bi bili u mogućnosti aktivno sudjelovati u prezentaciji odabranih informacijsko-komunikacijskih alata.
Predavanje će održati Sonja Lušić Radošević, stručnjakinja za primjenu IKT-a koji održavaju stručno-savjetodavnu podršku u okviru projekta te Jasminka Maravić iz CARNeta.

Podsjećamo, sudionici će na predavanju imati priliku upoznati se s iskustvima u provedbi stručno-savjetodavne podrške u do sada posjećenim školama, te će biti u prilici iskušati odabrane informacijsko-komunikacijske alate za primjenu u nastavi.

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr https://www.ffst.unist.hr/

USTANOVE PARTNERI

http://www.pmfst.unist.hr
https://www.ffst.unist.hr

POD POKROVITELJSTVOM

http://public.mzos.hr/Default.aspx

COPYRIGHT © 2020 CARNet . SVA PRAVA PRIDRŽANA

CARNet

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost CARNeta.