preskoči na sadržaj
e-Škole
Više informacija o EU fondovima možete pronaći na: www.strukturnifondovi.hr

Projekt e-Škole je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Uz pokroviteljstvo

Partneri

O događanju

Ovogodišnje, treće po redu događanje „Suvremene tehnologije u obrazovanju“ - STO  2016 održalo se 22. travnja 2016. godine u Rijeci u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, Učiteljskog fakulteta i Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Događanje STO 2016 bilo je prilika svim studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta u kojima se obrazuju budući nastavnici da se tijekom jednog dana kroz niz praktičnih radionica i demonstracija upoznaju s različitim oblicima primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije pomoću koje svoju nastavu mogu učiti zabavnijom i privlačnijom svojim učenicima, utjecati na povećanje motivacije te bolje razumijevanje naučenog a također i  doprinijeti razvoju komunikacijskih i kolaboracijskih vještina kod svojih učenika.  

Nadamo se da će stečena znanja te uvidi u mogućnosti primjene tehnologije u nastavi potaknuti i inspirirati studente da se i sami okušaju u osmišljavanju nastave potpomognute informacijsko-komunikacijskom tehnologijom.

U okviru ovogodišnjeg studentskog dana, organizirana je i edukacija za voditelje školskih projektnih timova iz 150 škola koje sudjeluju u pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)" koja se održala u četvrtak, 21. travnja. 


Novosti

Objavljen program 3. studentskog dana - STO 2016

31. 3. 2016.

Od danas možete pogledati koja predavanja, radionice i ostale zanimljivosti vas očekuju na samom događanju.

Pozivamo vas da se upoznate s programom te da se od 8. travnja, kada će biti otvorene prijave na radionice, prijavite na one koje vas najviše interesiraju!

Podsjećamo također, da su prijave na natjecanje, organizirano u sklopu događanja, otvorene te na priručnik u obliku online tečaja za samostalno učenje „Osnove korištenja obrazovnih trendova i digitalnih alata u nastavi“ koji bi vam mogao biti koristan za sudjelovanje u natjecanju.

Više informacija o samom natjecanju i uvjetima prijave možete pronaći na adresi http://sto.carnet.hr/2016/natjecanje.[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | ]


preskoči na navigaciju