preskoči na sadržaj
e-Škole
Više informacija o EU fondovima možete pronaći na: www.strukturnifondovi.hr

Projekt e-Škole je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Uz pokroviteljstvo

Partneri

Opisi predavanja uz praktičan rad

M1: Digitalizirajte svoje ideje uz Office 365
M2: Microsoft u obrazovanju – mogućnosti i izazovi

 

M1: Digitalizirajte svoje ideje uz Office 365

Svi ponekad imamo potrebu za ispričati neku lijepu priču kako osobno tako i profesionalno. Količine informacija koje posjedujemo, zapisi koje čuvamo, slike, dokumenti,… sve više se gomilaju i naša arhiva samo raste. Također, naše želje i potrebe za snimanjem svakog trenutka koji nam se čini važnim u našem osobnom ili profesionalnom životu, prikupljanjem podataka i informacija, organiziranjem, vizualiziranjem i dijeljenjem, veće je nego ikad prije. Vodeći se analogijom cloud-first and mobile-first, kroz ovo predavanje saznat će te kako vam u tome mogu pomoći Office 365 i kako vam mogu omogućiti da na drugačije, novije i brže načine pretvorite svoje ideje u kreativne, inovativne, snažne i neodoljive priče i podijelite ih s najbližima. Kroz ovo predavanje upoznat će te se s malim ali snažnim aplikacijama iz paketa Office 365 te s aplikacijama poput Sway, Office Lens, OneNote i Office Mix.

Zanima Vas kako je sve ovo moguće? Dođite na ovo predavanje i ostanite s nama u Microsoft učionici budućnosti i uvjerite se kako je sve moguće.

Trajanje: 90 minuta ( 45 minuta predavanja s demonstracijama + 45 minuta samostalnog rada uz pomoć predavača u Microstoft učionici budućnosti) 

 

M2: Microsoft u obrazovanju – mogućnosti i izazovi

Microsoft nudi velike mogućnosti  svim inovativnim i kreativnim učiteljima i nastavnicima diljem svijeta ali i onima koji to još nisu a žele postati. Omogućava im da dijele svoja iskustva s drugima da grade svoj svijet na jednom mjestu, povežu se u jednu veliku mrežu – Microsft Educator Community. To nije samo svijet dijeljenja znanja, iskustava i materijala, to je svijet u kojem se uči i u kojem postoji akademija – Imagine Academy. Društvene mreže postale su važan dio naših života i života naših učenika. Microsoft je stvorio sigurnu, kontroliranu i zaštićenu mrežu Yammer. Kako je Office 365 postao dostupan svim učenicima i učiteljima u Hrvatskoj, Yammer je također besplatno dostupan korištenjem nacionalnog digitalnog identiteta AAI.

Pozivamo vas da dođete poslušati ovo predavanje koje će vas odvesti u jedan drugi svijet i otvoriti vam neke druge poglede a sve s ciljem da i vi jednog dana budete dio globalne mreže inovativnih nastavnika. Mogućnosti su velike a izazovi će tek biti pred vama nakon – zgrabite priliku i uvjerite se!

Trajanje: 90 minuta ( 45 minuta predavanja s demonstracijama + 45 minuta samostalnog rada uz pomoć predavača u Microstoft učionici budućnosti) 


preskoči na navigaciju