preskoči na sadržaj
e-Škole
Više informacija o EU fondovima možete pronaći na: www.strukturnifondovi.hr

Projekt e-Škole je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Uz pokroviteljstvo

Partneri

Prijava na nagradno natjecanje

Rok za prijavu na nagradno natjecanje je istekao.

Cilj nagradnog natjecanja, namijenjenog budućim učiteljima, ali i svima ostalima koji se u budućnosti vide u nekoj ulozi u sustavu obrazovanja, bio je poticanje primjene IKT u obrazovanju na kreativan i inovativan način.

Svi zainteresirani za sudjelovanjem u natjecanju za studente, u osmišljavanju ideje obrade nastavne teme ili jedinice primjenom informacijske komunikacijske tehnologije moglil su se poslužiti priručnikom u obliku online tečaja za samostalno učenje "Osnove korištenja obrazovnih trendova i digitalnih alata u nastavi"

Sve što se trebalo napraviti da biste se prijavili na nagradno natjecanje je sljedeće:

  1. Osmisliti ideju obrade nastavne teme ili jedinice primjenom informacijske komunikacijske tehnologije te snimiti kratki video max. duljine od 5 minuta i njime nam prezentirati svoju ideju.
     
  2. Od 3.3. pa do 15.5. u 23:59 ispuniti online prijavnicu. Očekivalo se da u prijavnici unesete svoje osobne podatke te ukratko opišete svoju ideju o obradi nastavne teme ili jedinice. U prijavnom obrascu trebalo je navesti i poveznicu putem koje se može pristupiti video snimci. Više informacija o opisu, sadržaju te formatu videa bilo je dostupno ovdje.

preskoči na navigaciju