preskoči na sadržaj
Program događanja

Kratki pregled programa

možete dohvatiti

OVDJE!

VIDEO POZIVNICA

iMindMap 6

Future Starts Now

Obrazloženje odluke

Rad Konceptualna umjetnost zamišljen je kao skup nastavnih materijala za upoznavanje s pojmom konceptualne umjetnosti u četvrtom razredu osnovne škole kroz sustav za e-učenje - Moodle. U materijale je uvršteno mnoštvo sadržaja, alata te multimedije koji na inovativan način te zorno upoznaju učenike s počecima konceptualne umjetnosti, kao i s aktualnim djelima od svjetske važnosti.

Posebno se pohvaljuju napori autora uloženi u odabir onih sadržaja koji polaznika aktivno angažiraju u proces učenja (lekcije, test, radionica). Kolegij sadrži obilje izvora i nastavnih materijala koji su predviđeni za izvođenje u kombiniranom modelu nastave kao i za samostalno učenje.

Osobito pohvalnim Ocjenjivački tim smatra činjenicu da razvijeni nastavni materijal, zbog različitih poruka i medija koje koristi suvremena umjetnost, otvara  širok prostor mogućih korelacija, od verbalnog i literarnog izražavanja pa do prirodnih i društvenih međudjelovanja. Mlade korisnike potiče se dodatno na informatičku pismenost, šireći im interese i obogaćujući nastavne metode, potičući tako njihov razvoj u buduće aktivne članove društva znanja.

 

Između radova prijavljenih na natječaj, Ocjenjivački tim dodijelio je posebnu pohvalu radu Upoznajmo Europu, multimedijskoj web stranici prvenstveno namijenjenoj ponavljanju i provjeri znanja, autorice Ane Zavade. 

 


preskoči na navigaciju