preskoči na sadržaj
Program događanja

Kratki pregled programa

možete dohvatiti

OVDJE!

VIDEO POZIVNICA

iMindMap 6

Future Starts Now

Danas sam ja učitelj!

U sklopu 1. studentskog dana Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO održan je i natječaj za studente pod nazivom Danas sam ja učitelj!

Cilj ovog natjecanja je bio dati priliku vama, studentima, budućim nastavnicima, da predstavite svoje inovativne ideje za primjenu informacijsko komunikacijskih tehnologija (dalje u tekstu IKT-a) u nastavi, odnosno da pokažu kako i kojim tehnologijama se služe u učenju. 
 
Radovi su se mogli prijaviti u dvije kategorije:
  1. Nastava na e-način - ova kategorija je bila namijenjena prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima (budući učitelji/nastavnici)
  2. E-učenje u mom stilu - ova kategorija je bila namijenjena svim studentima, bez obzira na usmjerenje.
U okviru kategorije "Nastava na e-način", željeil smo vas potaknuti na osmišljavanje nastavnih jedinice ili obradu nastavnih cjelina na nov, inovativan način u kojem se za ostvarivanje planiranih ishoda učenja te realizaciju nastavnih aktivnosti kao podrška koristi IKT.
 
Od vas smo očekivali da rad oblikujete tako da iz njega bude vidljiva njegova svrha, kontekst u kojem će se primjenjivati te koje ćete nastavne metode i oblike poučavanja primjenjivati.  Format prezentacije materijala te alat u kojem ćete rad biti objavljen, bio je prepušten vašem proizvoljnom odabiru. Mogli ste napisati esej, pokazati kako biste koristili test u HotPotatoesu, lekciju u Moodleu, snimiti podcast ili video o svojoj ideji primjene IKT-a. 
 
U okviru kategorije "E-učenje u mom stilu" mogli ste predstaviti metode učenja koje koristite uz upotrebu tehnologija te koju tehnologiju i na koji način upotrebljavate za međusobnu suradnju i komunikaciju kada je riječ o učenju.
 
I u ovoj kategoriji smo očekivali da budete ništa manje kreativni! Sami ste mogli odabrati format prezentacije prikaza primjene neke vrste tehnologije u osobnom obrazovanju.  
 
 
 

preskoči na navigaciju