preskoči na sadržaj
Program događanja

Kratki pregled programa

možete dohvatiti

OVDJE!

VIDEO POZIVNICA

iMindMap 6

Future Starts Now

Vijesti

Jeste li spremni za 1. studentski dan?

23. 4. 2014.

1. Studentski dan pod nazivom „Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO“ započinje u petak, 25. travnja 2014. godine svečanim otvaranjem u auli Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u 9:30 sati. Registracije će biti moguće od 9:00 sati u predvorju fakulteta, a info pult za korisnike počinje s radom u 11:30 sati na 3. katu fakulteta.

Na istom katu, od 11:30 do 13:00 u CARNetovom demo kutku će se održavati kratke demonstracije CARNetovih usluga. Osim što će imati priliku pogledati demonstracije usluga, posjetitelji će CARNetovim demonstratorima moći postaviti pitanja o uslugama, ali i sami isprobati korištenje usluga na tabletima.
 
Svi zainteresirani koji žele provjeriti ili nešto više naučiti o CARNetovim uslugama, mogu se okušati u kvizu znanja. Posjetitelje koji uspješno riješe kviz, očekuju mala poklon iznenađenja. Stoga, svakako navratite do CARNetovog demo kutka!
 
U sklopu 1. studentskog dana organizirano je i natjecanje Danas sam ja učitelj!, a na samom otvaranju dodijelit će se nagrada i pohvala radovima odabranima od strane Ocjenjivačkog tima.
 
Registrirani sudionici na registracijskom i info desku mogu zatražiti potvrdu sudjelovanja na studentskom danu koje će im CARNet dostaviti e-mailom ili poštom.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | ]


preskoči na navigaciju